Donatie speelgoed door Naomi Gael

De jonge zangeres Naomi Gael, 14 jaar, kwam samen met haar moeder, broer en een bevriende zangers een doos met speelgoed bij ons afleveren. Dit speelgoed heeft zij zelf ingekocht met de opbrengst van haar single “Het is waar”.

Naomi, die zelf erg verlegen overkomt, antwoordde op mijn vraag waarom ze dit speelgoed aan onze kinderen schonk; “ik vind dat deze kinderen iets extra’s nodig hebben,ze komen al veel tekort”. Naomi gaat met deze goede actie verschillende maatschappelijke en vrouwenopvangcentra langs.

Ik was onder de indruk van Naomi, een meisje van 14, dat zich het lot van “onze” kinderen aantrekt. Hoeveel meiden van haar leeftijd denken hier zo bewust over na? Op die leeftijd zijn vriendjes, make up en chillen veel belangrijker!

Omdat ze helemaal uit de omgeving van Utrecht kwamen en ook nog eens twee uur hadden gezocht, hebben we samen wat gedronken en heb ik een rondleiding gegeven. Naomi was onder de indruk van de eigen appartementen van de vrouwen. Ze verzekerde ons dat er over een tijdje nog wel meer speelgoed zou komen.

Naomi heeft voor elke leeftijdsgroep speelgoed meegebracht en wij denken er nog over na hoe we dit speelgoed zo eerlijk mogelijk gaan verdelen onder de kinderen.

Als je nieuwsgierig bent geworden naar deze meid,kijk op haar website; www.naomigael.nl

Debora
Kinderhulpverlener