Meet & Greet op 6 juli 2017

08-06-2017

Op 1 januari 2017 is Kadera, gestart met het project Safe at Home. Het project, dat gefinancierd wordt door de Europese Commissie, focust zich op de rol van woningcorporaties in de aanpak van huiselijk geweld. Dit doen we onder andere door frontline medewerkers van woningcorporaties te trainen in omgaan met huiselijk geweld, door woningcorporaties te ondersteunen met het borgen van beleid over huiselijk geweld en door in binnen- en buitenland onze aanbevelingen te delen.

Op 5 en 6 juli zijn onze partners uit Engeland en België in Nederland. Dit moment willen we graag aangrijpen elkaar te ontmoeten en om kennis uit te wisselen.

Zes verschillende gesprekstafels

Tijdens de Meet & Greet vertellen we meer over het Safe at Home project en gaan we met elkaar in gesprek over de rol die woningcorporaties kunnen spelen in de aanpak van huiselijk geweld. Dit doen we aan de hand van verschillende tafelgesprekken. De onderwerpen waaruit u kunt kiezen zijn heel divers, van het maatschappelijke belang om woningcorporaties te betrekken bij de aanpak van huiselijk geweld tot aan heel praktisch; hoe zien de Safe at Home trainingen er uit? En wat gebeurt er als een medewerker van een woningcorporatie een melding doet van huiselijk geweld?

Programma:

15.30 – 16.00 uur     Inloop (koffie en thee staat voor u klaar)

16.00 – 16.15 uur     Opening

16.15 – 17.30 uur     Ronde langs de tafels

17.30 – 18.00 uur     Borrel

Locatie:

De Meet & Greet vindt plaats aan de Veerallee 30, in een pand van woningcorporatie Delta Wonen, op zo’n 10 minuten loopafstand van het station in Zwolle.

Komt u ook?

Om u aan te melden stuurt u vóór 29 juni 2017 een e-mail naar inschrijving@kadera.nl. Vermeld in de e-mail dat het om deze bijeenkomst gaat en daarnaast de naam, organisatie, functie en het mailadres van de deelnemer(s). Er zijn geen kosten verbonden aan de Meet & Greet.