Vacature hulpverlener

15-04-2019

INTERNE / EXTERNE VACATURE
Kadera streeft naar een wereld zonder huiselijk geweld. Dit doen we door vrouwen en mannen en hun kinderen op te vangen en begeleiding bij mensen thuis te bieden, maar ook door voorlichting en trainingen te verzorgen. Daarnaast wil Kadera vooral iedereen in de samenleving stimuleren om zich in te zetten tegen huiselijk geweld, zowel bedrijven en organisaties als particulieren. Niet per se met grote acties, maar juist vanuit datgene wat iemand al doet en goed kan. Want alleen samen kunnen we huiselijk geweld echt verslaan.
Voor Team Opvang Zwolle zijn wij op zoek naar een:
Hulpverlener
voor 24 uur per week
Functie
Je begeleidt vrouwen individueel of in groepsverband die in onze voorziening zijn opgenomen. Deze begeleiding is vraaggericht en er wordt gewerkt vanuit de methodiek van Krachtwerk, de eigen kracht van de cliënt en systeem gericht werken staan hierbij centraal. Voor kinderen is er een eigen hulpverleningsaanbod waarin gewerkt wordt met de methodiek van Veerkracht. Je neemt deel aan het rooster van bereikbaarheid buiten kantoortijden en bent dan inzetbaar voor het doen van noodbed opnames en het afhandelen van acute situaties in de opvangvoorziening.
Profiel
 Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau (Socal Work, MWD, SPH of gelijkwaardig daaraan)
 Je bent aantoonbaar bekend met de mechanismes die spelen bij huiselijk geweld en hebt daarbij oog voor alle leden van het (gezins)systeem
 Je bent in staat doelgericht te rapporteren
 Je bent in staat om de cliënten en collega’s te inspireren en te motiveren
 Je bent in staat om zelfstandig samen met de cliënt de grote lijnen in de begeleiding uit te zetten en te bewaken
 Je denkt graag mee over de verdere ontwikkeling van het werk en bent in staat om overstijgend te denken
 Je bent in staat te voldoen aan de eisen op gebied van registratie en urenadministratie
 Vanwege de bereikbaarheidsdienst zoeken wij naar collega’s in de omgeving van Zwolle
De collega’s die we zoeken willen graag werken in een team wat volop in ontwikkeling is. Je zorgt voor een frisse wind, bent in staat tot zelfreflectie en bereid om mee te gaan in de verdere doorontwikkeling van het werk.
Aanbod
Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract. Een verlenging van het contract behoort tot de mogelijkheden. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO Sociaal Werk, schaal 8 (max. € 3.624,-- bruto per maand bij 100% dienstverband).
Informatie en sollicitatie
Inlichtingen worden desgewenst verstrekt door Annelies van der Wel, Manager Hulpverlening, tel. 088-4222495, op de volgende momenten:
 Dinsdag 16 april tussen 9:00 en 12:00 uur
 Vrijdag 19 april tussen 9:00 en 10:30 uur
 Dinsdag 23 april tussen 16:30 en 17:30 uur
Je kunt je sollicitatie tot 25 april 2019 richten aan Stichting Kadera, via Zorgselect. Via deze link kom je direct op de pagina van Zorgselect.

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. De gesprekken vinden plaats in week 18 en 19.