Vacature Coach

28-02-2019

Bij Kadera zijn wij op zoek naar een:

 

Coach

voor 36 uur per week


Functie

Wij zijn op zoek naar een krachtgerichte Coach voor onze locaties in Zwolle en in Enschede. De coaching betreft zowel individuele coaching als teamcoaching voor alle hulpverleners en de medewerkers van Team Toegang en Trajecten (in totaal crica 40 FTE). Door individuele coaching ondersteun je medewerkers bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. En door teamcoaching bevorder je de effectiviteit van een team als geheel en begeleid je het team (in haar ontwikkeling) naar een zelfstandig functionerend team. Daartoe behoren het verbeteren van de performance, de onderlinge relaties tussen teamleden en het versterken van het leervermogen van het team. In samenspraak met de managers Hulpverlening worden de coachingsdoelen en de coachingsopdracht(en) geformuleerd, wordt de voortgang gemonitord en wordt er geëvalueerd. Je rapporteert aan de Manager Hulpverlening.

Profiel

Je bent in het bezit van een afgeronde beroepsopleiding op HBO niveau die aansluit bij de functie. Je hebt ruime ervaring met coachen, bij voorkeur binnen de zorg. Je bent intrinsiek gemotiveerd om mensen en teams te ontwikkelen en weet wanneer je welke coachingstechnieken het beste toe kunt passen. Je hebt een uitstekend inlevingsvermogen, bent integer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt oog voor de behoeftes van de organisatie en beschikt over een goed probleem analytisch vermogen. Kadera werkt volgens de methodieken Krachtwerk en Veerkracht. Kennis en ervaring met deze methodieken is een pre. Mensen vinden het prettig om met je samen te werken.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract. Een verlenging van het contract behoort tot de mogelijkheden. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk, schaal 9 (max. € 3.988,-- bruto per maand bij 100% dienstverband).

 

Informatie en sollicitatie

Inlichtingen worden desgewenst verstrekt door A. van der Wel, Manager Hulpverlening, via telefoonnummer 088-4222495.Je kunt je sollicitatie tot en met 13 maart a.s. richten aan Stichting Kadera, via Zorgselect. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

*Sollicitatiegesprekken zijn gepland op 19 maart 2019 in de ochtend*