Training Bijzonder geweldig van start in april 2019

26-02-2019

Begin april start de groepstraining Bijzonder geweldig weer in samenwerking met  AMW de Kern/Sociaal wijkteam. Deze training is voor vrouwen/mannen die met huiselijk geweld in een partnerrelatie te maken hebben (gehad). Tijdens de training komen verschillende thema’s aan bod, zoals de spiraal van geweld, romantische verwachtingen, schuldgevoel en hoe een gewelddadige partner te herkennen. Vragen als: hoe is zo iets moois uit de had gelopen, waarom ben ik zolang in de relatie gebleven en waarom val ik altijd op de “foute” partner, worden in deze training beantwoord.  Na afloop van de training hebben de deelnemers handvatten om in de toekomst anders om te gaan met relaties en gevoelens.

13, 20 en 27 maart  2019 vinden de informatiebijeenkomsten plaats om op 3 april te starten met de training bestaande uit 9 bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn op woensdagen van 09.30 - 11.30 uur uit gezonderd de meivakantie

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven en hulpverleners kunnen hun cliënten die buiten de opvang verblijven hiervoor opgeven. Hiervoor is naam, geboortedatum en (email)adres en/of telefoonnummer nodig.

De geïnteresseerde zal een uitnodiging krijgen om deel te nemen aan één van de intakebijeenkomsten. Hierdoor kan hij of zij bekijken of de training bij hun past en zal bijdragen aan een betere toekomst.

De training is helemaal gratis en aanmelden kan door telefonisch contact op te nemen of via mail met Sharon Biervliet, via het Kadera-telefoonnummer 088–422 24 95 (sbiervliet@kadera.nl) of Myrthe van de Weert Sociaal wijkteam Zwolle 038-456 97 00 (M.van.der.Weerd@swt.zwolle.nl).

Op de website van Kadera staat de folder met meer informatie http://bit.ly/1pHv00U.