Training Bijzonder geweldig van start in oktober 2016

24-08-2016

Begin oktober start de groepstraining Bijzonder geweldig weer i.s.m.  AMW de Kern/Sociaal wijkteam. Deze training is voor vrouwen die met huiselijk geweld te maken hebben (gehad). Tijdens de training komen verschillende thema’s aan bod, zoals de spiraal van geweld, romantische verwachtingen, schuldgevoel en hoe een gewelddadige man te herkennen. Na afloop van de training hebben de deelnemers handvatten om in de toekomst anders om te gaan met relaties en gevoelens.

Begin september vinden de intakebijeenkomsten plaats om begin oktober te starten met de 9 bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn op maandagen van 09.30 - 11.30 uur.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven en hulpverleners kunnen hun cliënten hiervoor opgeven. Hiervoor is naam, geboortedatum en (email)adres en/of telefoonnummer nodig.

De geïnteresseerde zal een uitnodiging krijgen om deel te nemen aan één van de intakebijeenkomsten. Hierdoor kan zij bekijken of de training bij haar past en zal bijdragen aan een betere toekomst.

De training is helemaal gratis en aanmelden kan door contact op te nemen met Sharon Biervliet, via het Kadera telefoonnummer 088 – 422 24 95 of Myrthe van de Weert van het Sociaal wijkteam Zwolle (038) - 456 97 00.

Op de website van Kadera staat de folder met meer informatie http://bit.ly/1pHv00U