VOOR JOU EEN DOPPER. VOOR KINDEREN NIEUWE SCHOENEN EN EEN GLIMLACH.

25-03-2016

AFGETRAPTE SCHOENEN

In Nederland zijn jaarlijks ongeveer 1 miljoen mensen slachtoffer van huiselijk geweld. Kinderen zijn vaak slachtoffer of getuige van geweld tussen hun ouders. Uit onderzoek blijkt dat de gevolgen voor de kinderen groot zijn. Vaak hebben zij geestelijke en lichamelijke problemen en vertonen problematisch gedrag.

Vrouwen die te maken hebben met huiselijk geweld kunnen met hun kinderen naar de opvang van Kadera. Zij krijgen hier hulp en begeleiding naar een geweldsloze toekomst.

Maar het betekent nogal wat voor een vrouw en haar kinderen om weg te gaan bij de partner. En in een opvanghuis te gaan wonen. De grote overgang betekent vaak dat moeder niet genoeg geld heeft voor haar kinderen en haarzelf. Zo zijn goede schoenen voor de kinderen meestal een luxe, de kinderen lopen op afgetrapte schoenen. En daar wil Sosialforce verandering in brengen.

GLIMLACH
Sosialforce wil de kinderen in de opvang van Kadera in Enschede laten glimlachen. Dat wil Socialforce door Doppers te verkopen en met dat geld nieuwe schoenen te kopen voor de kinderen.

Jij kunt bijdragen aan nieuwe schoenen voor een kind in de opvang. Dat doe je door een Dopper te kopen. Natuurlijk vinden we het geweldig als je meerdere  Doppers koopt. Dan gaan er nog meer kinderen glimlachen.

HOE HET WERKT

  • Een Dopper kun je kopen voor € 12,50 (incl. BTW) (verzendkosten*).
  • Je bestelt eenvoudig via dopperactie@sosialforce.nl. Kort daarna word je gevraagd de bestelkosten over te maken naar Sosialforce.
  • Het verschil tussen de inkoop- en verkoopprijs wordt verdubbeld door Sosialforce tot een maximum bedrag van € 1.500,-. Sosialforce verdient zelf niets aan de actie.
  • Van al het verzamelde geld worden nieuwe schoenen voor de kinderen in de opvang gekocht.
  • Mocht je nog vragen hebben dan kun je die stellen via dopperactie@sosialforce.nl

Doe mee en steun de actie: bestel een Dopper. Moeders en kinderen zullen je dankbaar zijn.

* De verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie. De Dopper kan, zonder verzendkosten, afgehaald worden in Enschede, Eindhoven, Zwolle en eventueel in Amsterdam. Voor andere plaatsen zullen we op aanvraag laten weten wat de bezorgkosten zijn.