Iets voor jou? Training Bijzonder geweldig

17-09-2015

Begin oktober start in Zwolle de groepstraining Bijzonder geweldig weer. Deze training is voor vrouwen die met huiselijk geweld te maken hebben (gehad). Tijdens de training komen verschillende thema’s aan bod, zoals de spiraal van geweld, romantische verwachtingen, schuldgevoel en hoe een gewelddadige man te herkennen. Na afloop van de training hebben de deelnemers handvatten om in de toekomst anders om te gaan met relaties en gevoelens.

In september vinden de intakebijeenkomsten plaats, om begin oktober te starten met de 9 bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn op dinsdag van 09.30 - 11.30 uur.

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan op. Als je een hulpverlener hebt kan die dat ook voor je doen. We hebben je naam, geboortedatum en (e-mail)adres en/of telefoonnummer nodig.

Je zult vervolgens een uitnodiging krijgen om deel te nemen aan één van de intakebijeenkomsten. Hierdoor kan je bekijken of de training bij je past en of deze zal bijdragen aan een betere toekomst voor jou.

De training is helemaal gratis. Aanmelden kan door contact op te nemen met Sharon Bosman, via het Kadera telefoonnummer 088 – 422 24 95, of met Myrthe van de Weert van De Kern: 038 - 425 88 88.

 In de folder kun je meer informatie vinden: http://bit.ly/1euzsCL