Stagiair gezocht voor PR & Communicatie

27-05-2015

Kadera aanpak huiselijk geweld wil ervoor zorgen dat huiselijk geweld stopt en niet meer terugkomt. En beter nog; dat het niet ontstaat. Daar leveren we vanuit de afdeling PR & Communicatie een bijdrage aan, onder andere door de organisatie bekend te maken bij burgers en professionals. Want het is belangrijk dat zij ons weten te vinden als het nodig is.

Kadera zoekt een stagiair om hier een bijdrage aan te leveren.

De stagiair, bij voorkeur een derde jaarstudent Communicatie(wetenschap) of soortgelijke opleiding, zal bezig zijn met heel verschillende dingen: bekendheid geven aan de diverse voorzieningen van Kadera, berichten plaatsen op de sociale media en reageren op reacties, publiciteit verzorgen voor Veilig Thuis IJsselland, hét advies en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling. Andere taken kunnen bijvoorbeeld zijn: de website van Kadera, folders en ander pr-materiaal, ludieke acties om bekendheid te genereren voor Kadera en huiselijk geweld, het geven van advies, artikelen voor bladen en persberichten schrijven.

Ook op het gebied van de interne communicatie zal de stagiair  aan de slag gaan. Sinds enige tijd werkt Kadera met zelfstandige teams. Het is de taak van PR en Communicatie hen te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Hoe en waarin, dat zal in de loop van de stage duidelijk worden. Het belangrijkste interne communicatiemiddel bij Kadera is het intranet. De stagiair zal zorgen dat het intranet up-to-date en levend blijft.
 

Een breed scala aan activiteiten dus, waar de stagiair een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Geen dag zal er het zelfde uitzien. Kortom, een super mogelijkheid om werkervaring op te doen met interessante klussen.

Een oud-stagiaire van Kadera zegt over haar stage:

Het is leuk, leerzaam en interessant om bij Kadera aanpak huiselijk geweld te werken. Je wordt gezien als collega en mag je mening geven. Het leukste daarvan vind ik dat er ook naar mijn mening geluisterd wordt. Als ik nu naar de website, folders, flyers en dergelijke kijk zie ik mijn eigen bijdrage terug! Leuk om te zien dat mijn mening gewaardeerd wordt en veel aanpassingen/opmerkingen zijn overgenomen!”
 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur dan een mail aan mhazenberg@kadera.nl.

 

Mary Hazenberg