Veiling Stichting Coach4AllTheKids

28-04-2015

Stichting Coach4AllTheKids gaat een schilderij veilen. De opbrangst van de veiling zal besteed worden aan fietsen voor jongeren uit onze opvang zodat ze naar school kunnen fietsen, super dus! Lees hieronder het bericht van de Stichting:

 

Ester Steintjes – Schilderij

Denk jij ook dat er nog bijzondere, vrijgevige en lieve mensen bestaan die anderen een warm hart toedragen?
Wij kennen zo iemand.
Lees even met al jouw aandacht onderstaande tekst en bekijk daarna het schilderij de ‘Chicky’s en de foto van deze kunstenares Ester Steintjes.

We zijn enorm ontroerd, vereerd, blij en dankbaar voor een zeer royale gift die zijn opbrengst nog moet waarmaken voor ons goede doel.

Chicky's Ester Steintjes

Ester is inmiddels een (wereld) bekende kunstenares uit Haaksbergen. Een aantal van haar schilderijen zijn inmiddels de Grote Oceaan over gevlogen en hangen nu in huiskamers van diverse Amerikanen te pronken.

Ester volgt ons via facebook en ze sprak me een aantal weken geleden persoonlijk aan. Ze vertelde dat ze een schilderij uit haar eigen hand wilde schenken. Je moet het wel zelf gaan veilen zei ze enthousiast en met glimmende oogjes. Over een paar weken bezorg ik jou een schilderij voor het goede doel.

Een paar weken later kwam Ester aangereden in haar geweldige beschilderde autootje.
In mijn hoofd had ik gedacht aan een schilderij van 30 x 30 en dat is al heel wat, dat ik dat durfde te denken! Ik geloofde echter mijn ogen niet toen ik zag hoe zij het schilderij uit haar auto haalde. Er leek namelijk geen einde aan die lengte te komen. Chickenvel……….tot over mijn oren…..

Heel luchtig en nonchalant, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, kwam zij binnenlopen met dit grote gebaar. “Alsjeblieft, voor jullie goede doel” zei ze…….. Ik moest echt wel even slikken en durfde amper de verpakking van het schilderij af te halen. Wat een mooi en prachtig stuk kunstwerk (zie foto).

Dit prachtige schilderij, met de naam ‘Chicky’s’ hangt nu in mijn trainingsruimte aan de muur. Het is adembenemend mooi.

Het schilderij hangt nu nog maar een week in mijn ruimte en ik raak er al aan gehecht. Maar ik moet en ik wil ook deze gehechtheid loslaten want…….het schilderij wordt verkocht aan de hoogste bieder.
Chicky’s heeft een waarde van 1100,00 euro. We gaan uiteraard voor het beste bod!
Dus de hoogste bieder zal in het bezit komen van dit prachtige kunstwerk.

We willen al onze trouwe facebook- en websitevolgers de mogelijkheid geven om op dit schilderij te bieden.
Mocht je niet bieden maar wil je ons wel ondersteunen? Laat dan zoveel mogelijk particulieren en bedrijven kennis maken met onze Stichting en de verkoop van dit schilderij. Onze stichting is ANBI gecertificeerd zodat dit soort giften/aankopen aftrekbaar zijn voor de belasting.
Ook Gemeente instellingen en bedrijven die een budget hebben voor kunstinvesteringen zijn van harte welkom met een mooi bod.

Ben je geïnteresseerd en wil je het schilderij komen bekijken zodat je een juist bod kunt doen? Bel of mailons dan even voor het maken van een afspraak.
Dat kan telefonisch: 0543-476474 of via de e-mail: info@ernarensen.com . Je bent van harte welkom! 

 

Bron: http://www.coach4allthekids.com/ester-steintjes-schilderij