Training Bijzonder geweldig van start in maart

28-01-2015

Training Bijzonder geweldig van start in maart

Begin maart start de groepstraining Bijzonder geweldig weer. Deze training is voor vrouwen die met huiselijk geweld te maken hebben (gehad). Tijdens de training komen verschillende thema’s aan bod, zoals de spiraal van geweld, romantische verwachtingen, schuldgevoel en hoe een gewelddadige man te herkennen. Na afloop van de training hebben de deelnemers handvatten om in de toekomst anders om te gaan met relaties en gevoelens.

Midden februari vinden de intakebijeenkomsten plaats om begin maart te starten met de 9 bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn op donderdag van 09.30 - 11.30 uur.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven en hulpverleners kunnen dat doen voor hun cliënten. Hiervoor is naam, geboortedatum en (email)adres en/of telefoonnummer nodig.

De geïnteresseerde zal een uitnodiging krijgen om deel te nemen aan één van de intakebijeenkomsten. Hierdoor kan zij bekijken of de training bij haar past en zal bijdragen aan een betere toekomst.

De training is helemaal gratis en aanmelden kan door contact op te nemen met Sharon Bosman, via het Kadera telefoonnummer 088 – 422 24 95, of met Myrthe van der Weerd, via (038) 456 97 00, het telefoonnummer van De Kern. Op deze website staat de folder met meer informatie http://bit.ly/1pHv00U