Stagiair gezocht voor PR & Communicatie

05-12-2014

Vanuit de afdeling PR & Communicatie verzorg ik de PR- en communicatieactiviteiten voor Kadera aanpak huiselijk geweld en Veilig Thuis IJsselland, dat op 1 januari 2015 start. Voor Veilig Thuis IJsselland zullen dan ook verschillende nieuwe dingen gedaan moeten worden. Hoe en wat precies, dat moet nog bepaald worden.

Kadera heeft diverse voorzieningen waar PR & Communicatie van alles voor verzorgt, zoals voor het Personenalarm AWARE. We zijn actief op sociale media en de stagiair zal daar een bijdrage aan leveren. Ons belangrijkste interne communicatiemiddel is ons intranet. De stagiair zal zorgen dat het intranet up-to-date en levend blijft.

Andere taken kunnen bijvoorbeeld zijn: de website van Kadera, folders en ander PR-materiaal, ludieke acties om bekendheid te genereren voor Kadera en huiselijk geweld, artikelen voor bladen, perscontacten en persberichten. Sinds een jaar werkt Kadera met zelfstandige teams. Het is de taak van PR en Communicatie hen te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Hoe en waarin, dat zal in de loop van de stage duidelijk worden.

Een breed scala aan activiteiten dus, waar de stagiair een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Kortom, een super mogelijkheid om werkervaring op te doen met interessante klussen.

Een oud-stagiaire van Kadera zegt over haar stage:

Het is leuk, leerzaam en interessant om bij Kadera aanpak huiselijk geweld te werken. Je wordt gezien als collega en mag je mening geven. Het leukste daarvan vind ik dat er ook naar mijn mening geluisterd wordt. Als ik nu naar de website, folders, flyers en dergelijke kijk zie ik mijn eigen bijdrage terug! Leuk om te zien dat mijn mening gewaardeerd wordt en veel aanpassingen/opmerkingen zijn overgenomen!”

De stagiair zal de tijd krijgen aan de opdrachten voor school te werken. Daarnaast zal de stagiair bezig zijn met zeer diverse zaken en zal geen enkele dag er het zelfde uitzien. Werkzaamheden zullen bestaan uit het schrijven van teksten en persberichten, het organiseren van dingen, mensen enthousiasmeren, overleggen, het verzorgen van berichten op Facebook en Twitter, het ontwerpen van materialen, het geven van advies, het voorbereiden van acties, et cetera.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur dan een mail aan mhazenberg@kadera.nl

Mary Hazenberg