Nieuws

Vind hier de laatste nieuwsberichten van Kadera. Lees ook de verhalen van slachtoffers en de verhalen van medewerkers. Binnen Kadera is een team bloggers actief dat schrijft over de laatste ontwikkelingen in de aanpak van huiselijk geweld, bijzondere ervaringen en dagelijkse beslommeringen.

 

Training Bijzonder geweldig van start in maart 2017

 

Eind maart start de groepstraining Bijzonder geweldig weer. Deze wordt verzorgd door Kadera aanpak huiselijk geweld en AMW de Kern/Sociaal WijkteamZwolle. De training is voor vrouwen die met huiselijk geweld te maken hebben (gehad). Tijdens de training komen verschillende thema’s aan bod, zoals de spiraal van geweld, romantische verwachtingen, schuldgevoel en hoe een gewelddadige man te herkennen. Na afloop van de training hebben de deelnemers handvatten om in de toekomst anders om te gaan met relaties en gevoelens.

 

Begin maartvinden de intakebijeenkomsten plaats om eind maart te starten met de 9 bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn op woensdag van 09.30 - 11.30 uur.

 

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven en hulpverleners kunnen hun cliënten hiervoor opgeven. Hiervoor is naam, geboortedatum en (e-mail)adres en/of telefoonnummer nodig. De geïnteresseerde zal een uitnodiging krijgen om deel te nemen aan één van de intakebijeenkomsten. Hierdoor kan zij bekijken of de training bij haar past en zal bijdragen aan een betere toekomst.

 

De training is helemaal gratis en aanmelden kan door contact op te nemen met Sharon Biervliet, via het Kadera telefoonnummer 088 – 422 24 95 of Myrthe van de Weertvan Sociaal Wijkteam Zwolle 038- 456 97 00.

 

In de folder is meer te lezen over de training: http://bit.ly/1pHv00U