Ik wil doneren!

Geweldig dat u iets wilt doen om anderen een leven zonder geweld te geven! Wij danken u hiervoor.

Indien u uw donatie aan een specifiek thema wilt geven, maak dan een keus uit onderstaande en geef dit aan bij uw machtiging.

Sport: Met dit geld bieden we sportmiddagen aan in de opvang of kunnen we de vrouwen en kinderen met speciale sportwensen helpen om hun hobby te blijven uitvoeren. Beweging en ontspanning is erg belangrijk voor het herstel.

Educatief: Veel kinderen hebben door het geweld een leerachterstand. Wij helpen hen om de achterstand op school in te halen, maar ook door middel van educatieve activiteiten zoals een dagje de natuur in of naar de kinderboerderij om nieuwe dingen te leren.

Creatief: Expressie is een belangrijk middel om je ervaringen te verwerken, helemaal als je het moeilijk vindt om woorden te geven aan wat je hebt gezien en meegemaakt. Door middel van creatieve spelletjes, bijeenkomsten en uitjes helpen we de vrouwen en kinderen om hun talenten te ontwikkelen en uiting te geven aan wat ze voelen.

Reiskosten: De kinderen wonen vaak in een opvang ver van hun oude huis. Er is geen geld om terug te reizen om vriendjes en familie te zien. Met dit geld maken we het mogelijk dat de kinderen weer hun vriendjes en familie kunnen opzoeken. Als de veiligheid dit niet toe laat kunnen we er met dit geld voor zorgen dat vriendjes en / of familie naar de opvang kunnen komen.

Klik voor de doorlopende machtiging of voor de  eenmalige machtiging. Uw contactgegevens zullen we gebruiken om u op de hoogte te houden van alles wat we met de donatie hebben kunnen bereiken.