Ik wil helpen!

Samen zorgen voor een veilig thuis voor iedereen

Wilt u ons helpen om huiselijk geweld te verslaan? We kunnen uw hulp goed gebruiken! U kunt ons ondersteunen met een donatie (zie hieronder), maar ook door in uw eigen omgeving actief te zijn. Elke actie tegen huiselijk geweld kan weer één veilig huis meer betekenen. U kunt van alles doen om huiselijk geweld te stoppen, een paar voorbeelden: een verhuisbedrijf dat slachtoffers verhuist naar een nieuwe woning, een kickbokser die workshops geeft aan vrouwen, een organisatie die een werkplek beschikbaar stelt voor een slachtoffer, een buurvrouw die op de kinderen past als moeder even rust nodig heeft. Je kunt het zo gek niet bedenken; vanuit eigen kracht en vaardigheden kan iedereen zich inzetten om slachtoffers en plegers op weg te helpen naar een leven zonder geweld!

Om deze reden willen wij mensen, organisaties en bedrijven uitdagen om eens na te denken over de impact van huiselijk geweld en hoe zij eventueel kunnen bijdragen aan het verslaan van huiselijk geweld vanuit hun vaardigheden/werkgebied/mogelijkheden in hun eigen omgeving.

Laat ons weten wat u wilt doen! Wilt u iets betekenen, maar weet u nog niet zo goed hoe of wat, of wilt u overleggen waar op dit moment het meeste behoefte aan is? Neem contact op met Marjolein Wartena, coördinator vrijwilligers van Kadera via mwartena@kadera.nl of 06-16947086. Zowel voor Zwolle als voor Enschede.