Scholingsaanbod

Kadera verzorgt voorlichtingen en trainingen om u handelingsbekwaam te maken in het signaleren en aanpakken van huiselijk geweld. Deskundige trainers geven inzicht in de problematiek van huiselijk geweld door middel van aansprekende presentaties, praktische materialen en actuele informatie die direct toepasbaar is in uw organisatie.
 
Het scholingsaanbod bevat voorlichtingen en trainingen die afzonderlijk van elkaar gevolgd kunnen worden, of gecombineerd kunnen worden tot één geheel. Daarnaast heeft Kadera een open trainingsaanbod waarvoor u zich individueel kunt inschrijven. Ook bieden wij scholing op maat.
 
Workshops
  Fondsenwerving
 

Voorlichtingen 

 

Trainingen

 

Trainingen met open inschrijving

Kadera biedt trainingen met open inschrijving aan beroepskrachten die, vanuit de eigen praktijk of namens hun organisatie, willen leren hoe te handelen bij vermoedens van huiselijk geweld of kindermishandeling.
 

Voor meer informatie en inschrijven klik op de datum van één van onderstaande trainingen. 

Training Huiselijk geweld en dierenmishandeling

Training Huiselijk geweld; signaleren en bespreken
 

Maatwerk 

Kadera biedt scholing op maat. Scholing die ingaat op situaties die in uw organisatie spelen, aansluit op eerder gevolgde deskundigheidsbevordering of scholing over een specifiek thema, zoals eergerelateerd geweld, loverboys en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dit kan in de vorm van een training, maar ook als lezing, workshop of presentatie. Tevens is het mogelijk een ervaringsdeskundige of acteur in te zetten. Tot slot kunnen wij u adviseren en ondersteunen bij (preventie)projecten. Onze trainers helpen u bij het verhelderen van uw vraag en kunnen u goed adviseren.
 
Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.